Ban Phe aptempel

Aptempel Ban Phe

Aporna befinner sig överallt men det finns ett speciellt ställe där det bor massor med apor och det är vid Aptemplet en bit från Ban Phe

Att observera: Var försiktig för man vet aldrig vad en apa kan hitta på.

Ban Phe Apor


Hitta till Aptemplet Ban Phe

Från Ban Phe åker du mot Mae Phim och följer vägen ända tills du har passerat 7-Eleven på vänster sida, fortsätt sedan rakt fram tills du kommer till en 4-vägkorsning.

Kör en bit rakt fram i korsningen och på din vänstra sida ligger några affärer och ett mindre apotek. Sväng sedan in på första vägen till vänster där vägen delar sig som ett Y.

Fortsätt ca 2 km, vägen delar sig som ett Y igen och håll vänster igen. Följ vägen ända tills du kommer till några hus där vägen delar sig som ett T, sväng till vänster. 

Kör sedan rakt fram ända tills du sedan kommer till en stor portal där munkarna befinner sig. Håll vänster för att köra uppför den branta backen till templet där aporna befinner sig eller kör genom portalen och ta trapporna upp.

Ta med frukt till aporna
Du kan mata aporna men gör det på egen risk då aporna vid aptemplet är ganska orädda och framfusiga. Aporna gillar bananer och andra godsaker och du kan köpa frukt till aporna vid någon av de affärer som finns i byn innan aptemplet.Vill du veta hur du ska göra om du besöker tempel och munkar?
Hur ska du göra när du träffar en munk