Livet blir inte alltid som man tänkt sig

Ban Phe - hus till salu

Hus till salu i Ban Phe - Pinery Park Beach Resort

Hur det än är, oavsett om det inte blev som man tänkte, går livet vidare
Efter snart 11 år är det dags att sälja vårt fina hus i området Pinery Park Beach Resort som ligger i Ban Phe

Det gör ont i hjärtat att skriva det här, men nu är det bestämt. Beslutet var inte helt enkelt att ta och vi hade en hel del diskussioner innan vi tog beslut.


Mycket kärlek

Vi har lagt ner mycket kärlek, tid och energi, för att vårda vårt kära hus ömt. Du som köper vårt hus kommer också älska huset och platsen lika mycket som oss.

Pinery Park Beach Resort Ban Phe


2 comments

  1. Hej Stina
    Jag har ett litet problem.Har varit i Thailand 19 ggr,men känner nu att jag vill se något annat. Har varit i Phuket,PhiPhiIsland,och de senaste åren i Jomtien. Är 63 år,men fortfarande nyfiken på livet:). Har tittat mycket på Mae Phim hemifrån,och var på väg ditt för två år sedan,men fick tyvärr en taxichafför som inte hittade,så det blev tillbaka till Jomtien.Söker inte nattlivet längre,men får ändå finnas bra strand,några barer och restauranger. Vad rekomenderar du?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej. tack för din kommentar.
      Vad tråkigt att taxichauffören inte hittade. Hela Rayongkusten är bra tycker jag, men jag föredrar Suanson Beach och Ban Phe. Mae Phim ligger närmare Klaeng och Mae Rampueng ligger närmare Rayong. Suanson ligger bäst till om man ser till Ban Phe och Koh Samet tex.
      I Mae Phim finns en s.k bargata, det är den som går utmed beachroad, men det är inte som i Jomtien med en massa bartjejer. Det finns något enstaka ställe inne i Ban Phe, men jag skulle inte rekommendera det stället, även om det är upp till var och en.

      Inne i Ban Phe finns det mesta och vill du ha lite mer livat är ju Koh Samet ett ställe med fin strand, barer och restauranger.

      //Stina

      Radera

Hej

Berätta gärna hur du hittade hit.
Tack för din kommentar,