Varför längtar vi alltid till Ban Phe?

Vi längtar alltid

Det spelar ingen roll om det är sommar och varmt och på vintern är det inte alls konstigt att vi längtar till Ban Phe. Vi längtar alltid.

Nu är det 28 dagar kvar tills avresa och jag vill att det går fort fort dit och sen när vi är hemma i Ban Phe får det gärna gå långsamt. När vi kommer ner ska vi faktiskt inte bara lata oss, vi ska göra en hel del nyttiga saker med.

Renovera

Vi ska "renovera" lite och vi ska köpa en garderob till som vi ska ha i vårt sovrum, mitt och Joachims. Sen ska vi kolla efter två nattduksbord till vår säng. Nu har vi inga riktiga nattduksbord.

Tatuering

Jag ska fylla på min tatuering och Joachim ska ev tatuera sig med. Han vill göra en tatuering till minne av sin far.

Vi kommer ha med oss ett par vänner och det ska bli intressant att höra vad de tycker om Rayong och Ban Phe med omnejd. De har aldrig varit på den sidan tidigare.

Koh Chang

Min tanke är att vi eventuellt ska åka till Koh Chang (om vädret tillåter :-), vi ska på marknad i Klaeng och Ban Phe, sen blir det några sevärdheter.

Khao Chamao and Khao Wong National Park eller någon annan vacker plats.

Suphattra Land

Lite lyx på Novotel eller Marriott

Strawberry Town


2 comments

  1. De e ju inte så svårt att förstå egentligen varför man längtar HEM till Thailand...... Det finns ju inget underbarare ställe att vara på!!! Eller hur??? Bara älskar varenda dag här... önskar verkligen att man kan fortsätta vara så priviligerad att få tillbringa så mycket tid här och förhoppningsvis få slå sig ner "på riktigt" här.... men snart åker ni "hem" och vi åker till Sverige ett par månader innan vi återvänder i september.... :D Visst e vi lyckligt lottade??? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä det är ju faktiskt inte det. Verkligen inte! Paradiset på jorden helt enkelt!
      Jaha ni åker alltså till Sverige ett par månader. Vi åker "bara" 4 veckor denna gång, men nästa år - usch vad det låter långt dit - då ska vi försöka få till 7 veckor på raken om vi får ledig från jobb.

      Ja det är vi verkligen och Ni lite extra mycket :-)

      Kram Stina

      Radera

Hej

Berätta gärna hur du hittade hit.
Tack för din kommentar,