Hus till salu!

Ni som följt vår blogg vet att några har/håller på att gräva på baksidan av vårt hus, och det är för att det ska byggas nya hus där. De ska skapa en konstgjord sjö med egen strand i området.
Husen startar på det otroligt billiga priset 5.200.000 bath. Vi vet att sånt här händer hela tiden i Thailand och så även i Ban Phe, tydligen. Troligtvis kommer det att ta ett tag innan de är klara och vi som kommer säkerligen att störas av detta bygge hela tiden. Tråkigt! NU är det absolut inte så att jag gör reklam för detta, och jag hoppas faktiskt att ingen köper hus där ;-)
Här kommer två bilder från projketet som jag lånat från nätet:



7 comments

  1. I Huay Yang byggs det också många nya områden. På vårt område mittemot oss skall också byggas fler hus. Vi visste inte om det men det är oundvikligt i dessa tider. Vi hade köpt huset även om vi vetat. När vi köpte det hade vi aldrig varit i Thailand och köpte huset på bild. Det var en vild chansning som vi ALDRIG har ångrat. Vårt område har också varit en byggarbetsplats och kommer att fortsätta ett tag framöver. Lite kul att se för varje gång hur mycket som händer och då menar jag även i byn. Så länge dom inte bygger hotell är vi tacksamma. Det byggs många nya "restauranger" och det är ju alltid kul.

    SvaraRadera
  2. Wow, vad imponerad jag blir, jag skulle nog aldrig våga köpa något på bild bara, även om vi nästan hade bestämt oss för detta hus på det vi sett ;-) Men ville se det live innan vi bestämde oss.
    Hotell är det man minst vill ha i sin närhet!

    SvaraRadera
  3. Ser att området ligger precis vid vårt, eller ska ligga där. Ett hus är redan klart och det har stått still ett tag, hoppas inte det blir nåt !!
    Nettan

    SvaraRadera
  4. Exakt Nettan, det ska ligga precis intill vårt! Jag håller med dig, hoppas det inte blir nåt.

    Kan inte du ge dig mer till känna ;-) Vart bor ni?

    SvaraRadera
  5. Hej! Jo vi har vårt hus i Thailand dream village, Village 3, vet inte om du vet var det ligger?
    När man går in på vägen till vårt hus anar jag att området ska byggas på höger sida, det finns redan ett hus klart. (det man kan se på hemsidan om området..)
    Men hade ni huset vid pinery?
    Nettan

    SvaraRadera
  6. Klart det kommer att byggas mer. Vi har ju själva valt detta ställe för att det är en lite pärla. Givetvis så kommer fler och fler upptäcka detta. Så det som händer är oundvikligt.
    Vad vi kan hoppas är väl att vi slipper höghusen.

    Tror inte vi behöver oroa oss att det ska vara som Patong om några år.

    Ser man det hela ekonomiskt så anser jag att det är bra att det byggs.
    Värdet kommer ju att dra i väg om det är fler turister som söker sig hit.

    Vill man vara helt själv så kan man väl bygga en hydda uppe i bergen bakom oss :)

    Hur som helst, så tycker jag vårt ställe är kanon.

    Kul att se syster Nettan hittat hit också.

    Ha en kanon helg.

    Kram Fredrik (Sköndal)

    SvaraRadera
  7. Hej Nettan!
    Okej, kul!
    Jaha, där ser man. Jo vi har i Pinery!

    Hej Fredrik!
    Ja vi har valt för att det är en pärla och ja, höghus vill vi inte ha, men det blir det som blir och vill man inte se det kan amn ju bygga muren högre ;-)
    Japp vårt ställe är wunderbart!
    Tack detsamma!
    Kram

    SvaraRadera

Hej

Berätta gärna hur du hittade hit.
Tack för din kommentar,